Marca inregistrata OSIM

Oferim o gama larga de servicii personalizate pentru afacerea dumneavostra. Noi va transpunem afacerea in mediul online.

 Marca inregistrata OSIM*

Fie ca o numim logo, brand, sigla, denumire de produs sau serviciu, nume de piata, nume de companie, slogan, marca este un instrument foarte puternic si eficient de identificare si protectie a drepturilor comerciale în economia de piata.

Marca este un semn distinctiv, cu sau fara o reprezentare grafica (logo). Aceasta serveste la deosebirea produselor sau serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinand altor persoane. Marca nu defineste continutul sau constructia produsului si nici serviciul in sine. Este semnul de diferentiere al produselor si serviciilor si, nu în ultimul rand, de indicare a producatorului.

Procedura de inregistrarea a unei marci va conferi titularului sau un drept exclusiv asupra denumirii si/sau reprezentarii grafice a marcii pentru produsele si/sau serviciile protejate, precum si dreptul de a interzice tertilor utilizarea marcii fara consimtamantul sau explicit.

In functie de elementele constitutive, marcile individuale pot fi de mai multe tipuri:

VERBALE  (formate exclusiv din litere si/sau cifre, fara o grafica speciala si fara un logo);

COMBINATE ALB-NEGRU sau COLOR. (formate din litere si/sau cifre beneficiind de o grafica speciala sau de un element figurativ – logo – alb-negru sau color);

GRAFICE  ALB-NEGRU  sau COLOR. (formate exclusiv din elemente figurative – logo-uri – alb-negru sau color, fara litere sau cifre);

TRIDIMENSIONALE. (formate exclusiv din imagini/desene reprezentand forma produsului sau ambalajului în reprezentare tridimensionala).

Procedura de inregistrare a unei marci se face în functie de activitatile comerciale ale solicitantului, pentru anumite produse si/sau servicii, conform clasificarii NISA aflata in vigoare la momentul depunerii cererii de inregistrare a marcii.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clientii carora le-am creat noi branding-ul.

Pentru mai multe detalii si o oferta concreda de pret, asteptam sa ne contactati. Tehnicieni nostri vor raspunde in cel mai scut timp posibil.

*serviciul este disponibil doar pentru clientii a caror identitate vizuala a fost realizata de catre noi. 

Cere oferta

Prin trimiterea acestui formular ne dati consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate pentru a va contacta. Datele nu vor fi folosite in alte scopuri si sunt stocate pe serverul nostru. *

12 + 11 =