Marketing prin Email

Oferim o gama larga de servicii personalizate pentru afacerea dumneavostra. Noi va transpunem afacerea in mediul online.

Marketing prin e-mail

Motive pentru care marketing-ul prin e-mail este mai eficient decat alte metode:

  • Costuri mici. Nu trebuie sa platesti pentru fiecare click (cum faci la AdWords) si nici pentru fiecare afisare (cum faci la advertising). Emailul este canalul tau, proprietatea ta si poti comunica cu audienta ta cand vrei si cat vrei.
  • Rata de conversie mare. Intrucat trimiti unei audiente care te cunoaste si careia ii esti familiar, este mai usor sa ii convingi sa cumpere decat unor vizitatori care te-au gasit pe Google sau au dat click pe una din reclamele tale.
  • Masurabilitate buna. Poti vedea dupa fiecare trimitere cate persoane ti-au primit si deschis emailul si cati dintre ei au dat click pe linkuri din email.
  • Adresare personalizata. Poti personaliza emailurile cu numele destinatarilor si cu continut care e specific zonei lor geografice  sau chiar folosind alte criterii de personalizare.
  • Segmentare. Destinatarii mesajelor tale sunt interesati de lucruri diferite. Te poti adresa diverselor categorii cu mesaje, produse, servicii si oferte specifice fiecarui grup, la care sunt sensibili sau care sunt potrivite cu etapa in care ei se afla in procesul de cumparare.
  • Clientul alege când și unde citește newsletter-ul, întrucât ajunge în inbox, e-mail-ul poate fi citit atunci când clientul consideră că are condițiile necesare pentru a acorda atenția cuvenită, ceea ce înseamnă că va absorbi și va anliza mai ușor informația conținută în newsletter.

De luat in considerare ca:

91% dintre consumatori isi verifica emailul zilnic, iar 73% dintre consumatori prefera sa aiba contact cu branduri prin email. Facut cum trebuie, email marketing-ul poate fi unul dintre cele mai profitabile canale, cu cea mai mare rata de conversie. Email marketing-ul care iti va aduce rezultate inseamna sa comunici cu persoanele pe care le-ai convins sa se aboneze la newsletter si NU trimiterea de emailuri nesolicitate catre persoane cu care nu ai mai avut de-a face.

Cere oferta

Prin trimiterea acestui formular ne dati consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate pentru a va contacta. Datele nu vor fi folosite in alte scopuri si sunt stocate pe serverul nostru. *

12 + 12 =