MARKETING ONLINE

Noi te ajutam sa ajungi la clienti noi.

Servicii Marketing Online

Oferim servicii de optimizare SEO prin intermediul carora websiteul dumenavostra va fi indexat mai usor de motoarele de cautare precum google, bing si yahoo. De asemenea va oferim servici de promovare pe retele de socializare si email.

Optimizare Google Maps

Tot mai multe dintre cautarile online fac referire la o locatie. Astfel, listarea pe harta Google este unul dintre cele mai puternice instrumente de cautare locale. Listarea localizata pe harta te va pune in fata clientilor din zona dumneavoastra. Acest lucru inseamna vizitatori direct la usa ta!

Principalele beneficii ale listarii in Google Maps:

  • Vizibilitate – dimensiunea si plasarea listarilor din google-maps pe prima pagina este de-a dreptul dominanta.
  • Opinii clienti – Odata cu aparitia retelelor de socializare, media, tot mai multi oameni se bazeaza si mai mult pe opinii si marturii pentru a-i ajuta in a lua o decizie. Construirea increderii imediat cu potentialii clienti, intrucat listarile din acest serviciu sunt legate de parerile si opiniile oamenilor care au folosit serviciile dv.
  • Dispozitiv Mobil – Cum navigarea pe web de pe mobil a devenit atat de populara, motorul de cautare afiseaza de multe ori listarile din Maps chiar in top-ul paginii, atunci cand cautarea vine de la dispozitive mobile.
google maps

Promovare Retele de Socializare

Domeniul social media marketing reprezinta noua forma de comunicare, tot mai utilizata si care merita atentia dvs. Beneficiul de afaceri principal este cresterea notorietatii de brand si constructia de comunitate asociata, cu investitie minima si modalitate de masurare a rezultatelor maxima.

Retelele sociale sunt adevarate aspiratoare de utilizatori care isi petrec zilnic ore intregi de exemplu pe Facebook pentru a posta sau distribui tot ce li se pare interesant, pentru a afla ce mai fac prietenii sau prietenii prietenilor lor si pentru a fi la curent cu ultimile noutati postate pe paginile pe care le urmaresc.

Social Media Marketing exprima modalitatea de a interactiona, de a participa, de a fi in centrul discutiilor. Toate acestea au ca scop cultivarea si dezvoltarea de relatii de incredere cu clientii existenti sau potentiali. Parerile celorlalti, chiar critice uneori, te ajuta sa-ti conturezi si sa-ti accentuezi anumite abordari. Pe scurt, promovarea prin social media presupune conversatie, conectare, comunitate, clienti, control, creativitate, colaborare si continut.

Optimizarea Prezentei Social Media (SMO) este o oportunitate de a atinge publicul tinta, de a-l implica si de a-l mobiliza. Facebook, Twitter, Instagram si YouTube sunt instrumentele sociale pe care vi le propunem, pentru inceput, deoarece sunt cele cu baza utilizate de utilizatori din Romania, sunt in crestere accelerata si totodata posibil a atinge publicul dvs tinta.

Optimizare Motoare de Cautare SEO

Termenul SEO poate sa se refere la „Optimizatori pentru Motoare de Cautare”, un termen adoptat de industria consultantilor care se ocupa de optimizarea proiectelor in numele clientilor si al angajatilor, proprietarilor de site-uri care pot lucra SEO in interiorul firmei.

Search Engine Optimization – Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta la urcarea website-ului in topurile de cautare. Aceasta implica o utilizare inteligenta de cuvinte cheie si de optimizare a continutinutului.

Optmizarea motoarelor de cautare ar trebui sa fie intotdeauna prima prioritate in campania de marketing, deoarece este modul cel mai accesibil de a obtine de vanzari.

SEO organic. Fiecare pagina trebuie sa aiba tag-urile principale precum titlu, descriere si cuvinte cheie. Motoarele de cautare folosesc de asemenea linkuri utile. Google se va folosi de acestea in indexarea paginilor.

Pay Per Click. Visibilitatea pe Google poate fi cumparata. Platind pentru fiecare click va veti creste reputatia in fata motoarelor de cautare.

Cum va putem ajuta?

Oferim un serviciu complet de analiza a site-ului, intelegerea afacerii dumneavoastră, cautare de cuvinte cheie şi implementarea lor. Lucruri care vor duce la cresterea vizibilitatii site-ului dv., o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, lucruri care vor duce la creşterea companiei si a volumului de vanzari. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa cereti o oferta.

Marketing prin e-mail

Motive pentru care marketing-ul prin e-mail este mai eficient decat alte metode:

  • Costuri mici. Nu trebuie sa platesti pentru fiecare click (cum faci la AdWords) si nici pentru fiecare afisare (cum faci la advertising). Emailul este canalul tau, proprietatea ta si poti comunica cu audienta ta cand vrei si cat vrei.
  • Rata de conversie mare. Intrucat trimiti unei audiente care te cunoaste si careia ii esti familiar, este mai usor sa ii convingi sa cumpere decat unor vizitatori care te-au gasit pe Google sau au dat click pe una din reclamele tale.
  • Masurabilitate buna. Poti vedea dupa fiecare trimitere cate persoane ti-au primit si deschis emailul si cati dintre ei au dat click pe linkuri din email.
  • Adresare personalizata. Poti personaliza emailurile cu numele destinatarilor si cu continut care e specific zonei lor geografice  sau chiar folosind alte criterii de personalizare.
  • Segmentare. Destinatarii mesajelor tale sunt interesati de lucruri diferite. Te poti adresa diverselor categorii cu mesaje, produse, servicii si oferte specifice fiecarui grup, la care sunt sensibili sau care sunt potrivite cu etapa in care ei se afla in procesul de cumparare.
  • Clientul alege când și unde citește newsletter-ul, întrucât ajunge în inbox, e-mail-ul poate fi citit atunci când clientul consideră că are condițiile necesare pentru a acorda atenția cuvenită, ceea ce înseamnă că va absorbi și va anliza mai ușor informația conținută în newsletter.

De luat in considerare ca:

91% dintre consumatori isi verifica emailul zilnic, iar 73% dintre consumatori prefera sa aiba contact cu branduri prin email. Facut cum trebuie, email marketing-ul poate fi unul dintre cele mai profitabile canale, cu cea mai mare rata de conversie. Email marketing-ul care iti va aduce rezultate inseamna sa comunici cu persoanele pe care le-ai convins sa se aboneze la newsletter si NU trimiterea de emailuri nesolicitate catre persoane cu care nu ai mai avut de-a face.

Cere oferta

Prin trimiterea acestui formular ne dati consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate pentru a va contacta. Datele nu vor fi folosite in alte scopuri si sunt stocate pe serverul nostru. *

4 + 10 =