Optimizare Google Maps

Oferim o gama larga de servicii personalizate pentru afacerea dumneavostra. Noi va transpunem afacerea in mediul online.

Optimizare Google Maps

Tot mai multe dintre cautarile online fac referire la o locatie. Astfel, listarea pe harta Google este unul dintre cele mai puternice instrumente de cautare locale. Listarea localizata pe harta te va pune in fata clientilor din zona dumneavoastra. Acest lucru inseamna vizitatori direct la usa ta!

Principalele beneficii ale listarii in Google Maps:

  • Vizibilitate – dimensiunea si plasarea listarilor din google-maps pe prima pagina este de-a dreptul dominanta.
  • Opinii clienti – Odata cu aparitia retelelor de socializare, media, tot mai multi oameni se bazeaza si mai mult pe opinii si marturii pentru a-i ajuta in a lua o decizie. Construirea increderii imediat cu potentialii clienti, intrucat listarile din acest serviciu sunt legate de parerile si opiniile oamenilor care au folosit serviciile dv.
  • Dispozitiv Mobil – Cum navigarea pe web de pe mobil a devenit atat de populara, motorul de cautare afiseaza de multe ori listarile din Maps chiar in top-ul paginii, atunci cand cautarea vine de la dispozitive mobile.
google maps

Cere oferta

Prin trimiterea acestui formular ne dati consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate pentru a va contacta. Datele nu vor fi folosite in alte scopuri si sunt stocate pe serverul nostru. *

3 + 11 =