Selectează o Pagină

SERVICII

Oferim o gama larga de servicii personalizare pentru afacerea dumneavostra. Cu ajutorul nostru a sa va transpunem afacerea in mediul online.

Furnizam servicii profesionale si 100% sigure din punct de vedere al optimizari pentru motoarele de cautare. Astfel, website-ul creat de noi va fi mult mai usor de gasit. Chiar daca competita dumneavostra si-a consolidat pozitia echipa noastra detine experienta necesară in web design si SEO pentru a se ocupa de acest aspect si, implicit, pentru a va aduce în topul Google.

Identitatea vizuala a unei companii este construită din elementele vizuale care reprezinta acel business: vorbim de logo-uri, carti de vizita, manuale de brand, flyere, postere, bannere sau pur si simplu infografice, cover-uri pentru facebook si semnaturi de e-mail, este important ca acestea sa se imbine armonios, pentru a da nastere Identitatii vizuale a afacerii tale. 

Comportamentul consumatoriilor s-a schimbat foarte mult in ultima perioada, vanzariile online au o crestere constanta, noi venim in ajutorul vostru prin oferirea de solutii integrate de programare web si servicii de marketing online care sa reflecte cu precizie urmatorii indicatori: cine sunteti, ce faceti si ce doresc potentialii clienti de la afacerea ta prin intermediul prezentei in mediul online.

Oferim o gama larga de servicii complementare activitatii noastre principale menite sa gasiti absolut orice aveti envoie pentru proiectul dumneavostra cum ar fi:

  • gazduire web/email,
  • Integrare plati online
  • Inregistrare marca OSIM

Cere oferta

Prin trimiterea acestui formular ne dati consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate pentru a va contacta. Datele nu vor fi folosite in alte scopuri si sunt stocate pe serverul nostru. *

8 + 7 =