Oferta Website Start-Up Nation

Realizam websiteuri prin sistemul Cerere de plata, adica realizam proiectul dupa care va emitem factura si va acordam un termen de 90 de zile pentru plata ei.

start up nation

STARTUP NATION ROMANIA

Oferim pachete complete special create pentru programul Start-up Nation Romania

Cheltuială Deductibila 100%

Cheltuiala cu realizarea websiteului va fi in totalitate deductibila, aportul propriu va fi zero.

90 de zile pentru a plati serviciile

Acceptam cererea de plata adica realizam proiectul dupa care va emitem factura si va acordam un termen de 90 de zile pentru plata ei.

Experienta cu proiecte Start-up Nation 2017

Noi o sa ne ocupam de absolut tot, anul trecut toate servicile furnizate de noi au fost decontate fara probleme in cadrul proiectului. Noi o sa ne incadram in orice buget.

START-UP NATION

Pachet complet de servicii pentru programul Start-up Nation

Ce oferim:

Creare website

Oferim servicii complete de webdesign. Realizam websiteuri de prezentare, magazine online, bloguri si portale specializate.

Branding - Identitate Vizuala

Realizam logo-ul in format vectorial, grafica pentru cartile de vizita, foi cu antet  (word template), semnatura pentru email.

Pagini Retele socializare

Creem conturi si realizam grafica initiala pentru 5 retele de socializare, la alegerea clientului. Facebook; LinkedIn; Twitter; Instagram; Pinterest; etc.

Optimizare SEO

Optimizam SEO fiecare pagina de pe website-ul dumneavostra, oferim suport pentru implementarea de campanii PPC (pay-per-click) si campanii SEO off-page.

Gazduire pagini web

Oferim timp de 2 ani gratuit gazduirea pentru orice website creat in cadrul proiectului Start-up nation.

Administrare

Oferim gratuit 3 luni mentenanta care include orice modificare a website-ului. De asemenea website-ul va avea o interfata de administrare usor de folosit prin intermediul careia se pot face modificari fara a avea nici o cunostiinta in domeniu.

^

Ne incadram in orice buget !

O sa primiti o oferta 100% personalizata in functie de activitatea care o desfasurati si bugetul alocat in cadrul proiectului Start-up Nation.

Contacteaza-ne pentru o oferta personaliza pentru bugetul tau

 

Prin trimiterea acestui formular ne dati consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate pentru a va contacta. Datele nu vor fi folosite in alte scopuri si sunt stocate pe serverul nostru. *

14 + 1 =