MENIU

Termenul SEO poate sa se refere la „Optimizatori pentru Motoare de Cautare”, un termen adoptat de industria consultantilor care se ocupa de optimizarea proiectelor in numele clientilor, si al angajatilor proprietarilor de situri care pot lucra SEO in interiorul firmei.

Search Engine Optimization – Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta proprietarii de website-uri sa aiba o vizibilitate mai bună site-ului web. Aceasta implica o utilizare inteligenta de cuvinte cheie si de optimizare a continutinutului.

Optmizarea motoarelor de cautare ar trebui sa fie intotdeauna prima prioritate in campania de marketing, deoarece este modul cel mai accesibil de a obtine de vanzari.

SEO organic. Fiecare pagina trebuie sa aiba tagurile principale precum titlu, descriere si cuvinte cheie. Motoarele de cautare folosesc de asemenea linkuri utile. Google se va folosi de acestea in indexarea paginilor.

Pay Per Click. Visibilitatea pe Google poate fi cumparata. Platind pentru fiecare click va veti creste reputatia in fata motoarelor de cautare.

Cum va putem ajuta?

Oferim un serviciu complet de analiza a site-ului, înţelegerea afacerii dumneavoastră, cautare de cuvinte cheie şi implementarea lor. Lucruri care vor duce la cresterea vizibilitatii site-ului dv., o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, lucruri care vor duce la creşterea companiei si a volumului de vanzari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa cereti o oferta.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.