.woocommerce-products-header__title page-title { display: none !important; }
MENIU

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wcc_change_breadcrumb_home_text' not found or invalid function name in /home2/r62111pron/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
PRET WEBSITE

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'woo_hide_page_title' not found or invalid function name in /home2/r62111pron/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Cat costa un site de prezentare?

Website-urile de prezentare sunt destinate in special intreprinzatorilor. Celor ce au afaceri locale sau afaceri destinate publicului international. Website-urile de prezentare sunt destinate in special firmelor ce ofera servicii cum ar fi: reparatii, amenajari interioare, cazare etc.

Un website de prezentare este alcatuit din 5-20 de pagini in care se prezinta serviciile pe care respectiva companie le ofera, design si logo personalizat, panou de administrare + integrare si creare pagini pentru retelele de socializare. Optional se poate implementa un formular care sa permita rezervarea/cererea de oferte online, galeri foto/video. Asiguram implementarea oricarei optiunidorite de client.

Cat costa un Magazin online?

Magazinele online sunt website-uri destul de complexe ce au un numar foarte mare de pagini. Si aici preturile difera in functie de complexitate.

Un magazin online dispune de: design personalizat, pagini statice, produse sortate pe categorii, optimizare SEO de baza, panou de administrare, panou de administrare pentru vizitator, cos de cumparaturi personalizat, optiuni de plata integrate, posibilitatea de a adauga/sterge/modifica produse, integrare retele de socializare + diverse aplicatii.

 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.