MENIU

Website Prezentare

999 lei Fara TVA

Furnizam servicii profesionale si 100% sigure din punct de vedere al optimizari pentru motoarele de cautare. Astfel, website-ul creat de noi va fi mult mai usor de gasit. Chiar daca competita dumneavostra si-a consolidat pozitia echipa noastra detine experienta necesară in web design si SEO pentru a se ocupa de acest aspect si, implicit, pentru a va aduce în topul Google.
In 14 zile de la finalizarea websiteului daca nu sunteti multumiti de rezultat primiti banii inapoi!
Va rugam sa selectati daca doriti optiuni suplimentare din josul paginii:

 lei

Informații suplimentare

Panou administrare

Inclus

Adrese Email

3 adrese de email incluse *doar daca se achizitioneaza gazduire de la noi

Conformare GDPR

Inclusa

Integrare retele socializare

Inclusa

Mentenanta

In acest pachet aveti 3 luni de mentenata premium gratuita. Implica remedierea oricarei probleme aparute din orice cauza si backup saptamanal la website.

Intruire

La finalizarea websiteului o sa va instrum pentru a va putea administra singuri websiteul.

Cat costa un site de prezentare?

Website-urile de prezentare sunt destinate in special intreprinzatorilor. Celor ce au afaceri locale sau afaceri destinate publicului international. Website-urile de prezentare sunt destinate in special firmelor ce ofera servicii cum ar fi: reparatii, amenajari interioare, cazare etc.

Un website de prezentare este alcatuit din 5-20 de pagini in care se prezinta serviciile pe care respectiva companie le ofera, design si logo personalizat, panou de administrare + integrare si creare pagini pentru retelele de socializare. Pretul unui astfel de website poate sa creasca daca se doreste un website de prezentare pentru un hotel. Pretul creste deoarece cu siguranta se va dori realizarea unui formular care sa permita rezervarea camerelor online. Pretul poate creste si daca se doreste o galerie de imagini mai complexa. Orice functionalitate in plus ii va ridica pretul.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.