MENIU

Magazin Online

1.799 lei Fara TVA

In mediul online poti sa vinzi aproape orice, iar afacerea ta se va dezvolta enorm cu cheltuieli minime, deoarece magazinele online sunt unelte de vanzare simple si rapide atat din punct de vedere administrativ, dar mai ales datorita procesului usor de cumparare la care are acces clientul final. Impreuna, facem o analiza a dorintelor dumneavoastra, a domeniului si a concurentei pentru a stabili cea mai buna strategie pentru ca site-ul sa atraga un numar cat mai mare de clienti.

In 14 zile de la finalizarea websiteului daca nu sunteti multumiti de rezultat primiti banii inapoi!
Va rugam sa selectati daca doriti optiuni suplimentare din josul paginii:

 lei

Informații suplimentare

Panou administrare

Inclus

Adrese Email

3 adrese de email incluse
*doar daca se achizitioneaza gazduire de la noi (daca nu cate va permite serverul unde il gazduiti)

Conformare GDPR

Inclusa

Integrare retele socializare

Inclusa

Mentenanta

In acest pachet aveti 3 luni de mentenata premium gratuita. Implica remedierea oricarei probleme aparute din orice cauza si backup saptamanal la website.

Intruire

La finalizarea websiteului o sa va instrum pentru a va putea administra singuri websiteul.

Cat costa un Magazin online?

Magazinele online sunt website-uri destul de complexe ce au un numar foarte mare de pagini. Si aici preturile difera in functie de complexitate.

Un magazin online dispune de: design personalizat, pagini statice, produse sortate pe categorii, optimizare SEO de baza, panou de administrare, panou de administrare pentru vizitator, cos de cumparaturi personalizat, optiuni de plata integrate, posibilitatea de a adauga/sterge/modifica produse, integrare retele de socializare + diverse aplicatii.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.